Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Politika privatnosti

Kontakt Web Factory

Poslednje ažuriranje: 1. januar 2021.

Agencija za web design i programiranje Web Factory Nenad Jakovljević PR Velika Drenova („Web Factory“, „mi“ ili „naš“) posvećena je zaštiti vaše privatnosti. Web Factory je agencija za web dizajn, progamiranje i internet razvoj koja vam nudi ekskluzivni dizajn, nove tehnologije i usluge za vaše internet poslovanje. Pripremili smo ovu Politiku privatnosti da opišemo našu praksu u vezi sa ličnim podacima koje prikupljamo od korisnika na našoj web lokaciji, koja se nalazi na www.webfactory.rs („web lokacija“), i uslugama koje se nude putem te web lokacije („Usluge“).

Kontaktiranje kompanije Web Factory u vezi sa politikom privatnosti

Ako imate bilo kakvih pitanja, nedoumica ili žalbi u vezi sa našom Politikom privatnosti, našom praksom prikupljanja ili obrade podataka ili ako želite da nam prijavite bilo kakva kršenja bezbednosti, kontaktirajte nas na office@webfactory.rs ili na adresu Web Factory, 37245 Velika Drenova.

Prikupljene informacije

Informacije koje nam pružate.

Kada nam pošaljete upit putem web forme, dajete nam svoje ime, adresu e-pošte, broj telefona kako bi vas kontaktirali.

Ako nam pošaljete povratne informacije ili nas kontaktirate putem e-pošte, prikupićemo vaše ime i adresu e-pošte, kao i sav drugi sadržaj uključen u e-poštu, kako bismo vam poslali odgovor.

U vaše ime zadržavamo informacije, kao što su poruke koje šaljete (uključujući sadržaj poruke i podatke o primaocu) pomoću konatkt forme.

Kada učestvujete u nekoj od naših anketa, možda ćemo prikupiti dodatne informacije.

Ako učestvujete u nagradnoj igri, takmičenju ili dodeli na našim Uslugama, možda ćemo vas tražiti kontakt informacije kao što su adresa e-pošte i / ili kućni broj telefona da bismo vas obavestili ako pobedite. Takođe možemo zatražiti imena i prezimena, a ponekad i adrese pošta da bismo potvrdili vaš identitet. U nekim situacijama će nam možda trebati dodatne informacije kao deo postupka prijavljivanja, kao što je izbor izbora nagrade. Ove nagradne igre, takmičenja i dodela su dobrovoljni.

Takođe možemo prikupljati lične podatke u drugim tačkama naših usluga u kojima se navodi da se lični podaci prikupljaju.

Informacije prikupljene od nezavisnih kompanija.

Informacije o vama možemo dobiti iz drugih izvora. Ove informacije možemo dodati informacijama koje smo već prikupili od vas putem naših usluga kako bismo poboljšali usluge.

Informacije prikupljene sa lokacija za društvene mreže.

Usluge omogućavaju korisnicima da sa nama dele informacije putem web lokacija za društvene mreže, kao što su Facebook, Facebook Messenger, Instagram, Pinterest, LinkedIn, Tvitter idrugi (od kojih je svaki „SNS - Social Networking Service“). U nekim slučajevima možete da se prijavite na Usluge pomoću podataka o svom SNS nalogu. Naše usluge vam takođe omogućavaju da delite informacije putem takvih SNS profila, kao što su referalne veze. Priznajete i slažete se da ste isključivo vi odgovorni za upotrebu SNS-a i da je vaša odgovornost da pregledate uslove korišćenja i politiku privatnosti nezavisnog dobavljača takvih SNS-a. Nećemo biti odgovorni ili odgovorni za:

 1. dostupnost ili tačnost takvih SNS-a
 2. sadržaj, proizvodi ili usluge ili dostupnost takvih SNS-a ili
 3. vašu upotrebu bilo kojih takvih SNS-a.

Informacije o svom SNS profilu možete ukloniti u bilo kom trenutku putem podešavanja naloga ili profila stila, prema potrebi. Ako prekinete vezu sa SNS nalogom koji ste prethodno povezali, podaci javnog profila SNS-a i e-pošta koju je dao SNS biće izbrisani iz naših aktivnih baza podataka.

Informacije prikupljene automatski

Obično.

Kada koristite naše Usluge, neke informacije se automatski prikupljaju. Na primer, kada koristite naše usluge, vašu geografsku lokaciju, način na koji koristite usluge, informacije o tip uređaja koji koristite, informacije o vašoj mobilnoj mreži, vaš identifikacioni broj otvorenog uređaja („ODIN“), datumske / vremenske oznake za vašu posetu, vaš jedinstveni identifikator uređaja („UDID“) i tip vašeg pregledača, operativni sistem, Internet protokol (IP) adresa i ime domena se prikupljaju. Ove informacije se obično koriste da bi nam pomogle da vam dostavimo najrelevantnije informacije i administriramo i poboljšamo Usluge.

www.webfactory.rs preduzima odgovarajuće korake kako bi osigurao privatnost i sigurnost podataka, uključujući različite hardverske i softverske metodologije. Međutim, www.webfactory.rs (web lokacija) ne može da garantuje sigurnost bilo kojih informacija koje se otkrivaju na mreži.

Datoteke sa beleškama.

Kao što je slučaj sa većinom web lokacija, određene podatke prikupljamo automatski i skladištimo u evidencijske datoteke. Te informacije uključuju IP adrese, tip pregledača, dobavljača Internet usluga („ISP“), stranice s upućivanjem / izlaskom, operativni sistem, datum / vreme i podatke o toku klika. Ove informacije koristimo za održavanje i poboljšanje performansi Usluga.

Kolačići.

Kao i mnoge mrežne usluge, i mi koristimo kolačiće za prikupljanje podataka. „Kolačići“ su mali delovi informacija koje web lokacija šalje na čvrsti disk računara dok pregledavate web lokaciju. Mi i neke treće strane možemo koristiti i sesijske kolačiće (koji ističu kada zatvorite web pregledač) i trajne kolačiće (koji ostaju na vašem računaru dok ih ne izbrišete) da bismo vam pružili ličnije i interaktivnije iskustvo u našim uslugama i za plasiranje na tržište usluge ili druge proizvode.

Marketing kompanije.

Sarađujemo sa brojnim kompanijama koje pomažu u marketingu naših usluga na web lokacijama nezavisnih proizvođača. Ove kompanije mogu prikupljati informacije o aktivnostima na mreži koje se tokom određenog vremena sprovode na određenom računaru, pregledaču ili uređaju i na web lokacijama nezavisnih proizvođača ili mrežnim uslugama u svrhu prikazivanja reklama koje će verovatno biti od većeg interesa za vas na našim web lokacijama i u aplikacijama. i one trećih lica. Iako nisu sveobuhvatni spisak, neke od ovih kompanija sa kojima sarađujemo su Facebook, Tvitter, Pinterest, Google AdWords, Microsoft, Oath, Kenshoo i Data + Math.

Korišćenje vaših ličnih podataka

Generalna upotreba.

Generalno, lični podaci koje nam dostavljate koriste se ili za odgovaranje na vaše zahteve, za pomoć u pružanju bolje usluge ili za plasiranje naših usluga na tržište. Vaše lične podatke koristimo na sledeće načine:

 • odgovarati na komentare, zahteve i pitanja i pružati usluge kupcima;
 • olakšati kreiranje i zaštitu vašeg naloga na našoj mreži;
 • identifikuju vas kao korisnika u našem sistemu;
 • pružati, obrađivati i isporučivati usluge koje zahtevate;
 • poboljšati kvalitet iskustva kada komunicirate sa našim Uslugama, uključujući testiranje različitih dizajna stranica da biste videli koja je bolja izvedba;
 • šalju vam obaveštenja o administrativnoj e-pošti, kao što su saveti o bezbednosti ili podršci i održavanju;
 • rešava sporove i / ili rešava probleme;
 • razvijati, poboljšavati i isporučivati marketing i oglašavanje za Usluge;
 • obrađuje i dostavlja porudžbine;
 • odgovorite na vaše upite u vezi sa mogućnostima zaposlenja ili drugim zahtevima; i
 • šaljite biltene, ankete, ponude i druge promotivne materijale povezane sa našim Uslugama i u druge marketinške svrhe.

Čuvaćemo i obrađivati vaše lične podatke u Republici Srbiji.

Povratne informacije korisnika.

Povremeno možemo objavljivati povratne informacije korisnika o Uslugama. Ako komentarišete na blogu, SNS zidu ili forumu povezanim sa Uslugom, treba da znate da bilo koju informaciju koju tamo dostavite mogu da čitaju, prikupljaju ili koriste drugi korisnici ovih foruma i da se mogu koristiti za slanje vama neželjene poruke. Nismo odgovorni za informacije koje ste odlučili da pošaljete na ove blogove i forume.

Otkrivanje vaših ličnih podataka

Otkrivamo vaše lične podatke kako je opisano u nastavku i drugde u ovoj Politici privatnosti.

Treće strane koje ste vi odredili.

Kada koristite Usluge, lični podaci koje navedete deliće se sa trećim licima za koja ste ovlastili da primaju takve informacije.

Nezavisni dobavljači usluga.

Vaše lične podatke možemo deliti sa nezavisnim dobavljačima usluga kako bismo vam: pružili Usluge; sprovesti ispitivanje osiguranja kvaliteta; pružanje tehničke podrške; tržište usluga; i / ili da pruži druge usluge Web Factory-ja. Većina ovih nezavisnih dobavljača usluga koristi lične podatke koje im otkrivamo samo da bi nam pomogli da pružimo Usluge, ali neki, poput dobavljača marketinških usluga, uključujući Google, Facebook, Pinterest, mogu da koriste ograničene lične podatke prikupljene od vas da bi vam prilagodili oglase za druge kompanije. Molimo pogledajte politike privatnosti kompanija tih kompanija za više informacija.

Ostala obelodanjivanja

Bez obzira na bilo koji izbor koji napravite u vezi sa vašim ličnim podacima (kao što je opisano u nastavku), Web Factory može otkriti lične podatke ako veruje da je takvo otkrivanje neophodno:

 1. u vezi sa bilo kojom pravnom istragom;
 2. da se pridržava relevantnih zakona ili da odgovori na pozive ili naloge uručene Web Factory-u;
 3. da zaštiti ili brani prava ili imovinu Web Factory-a ili korisnika Usluga; i / ili
 4. da istraži ili pomogne u sprečavanju bilo kakvog kršenja ili potencijalnog kršenja zakona, ove Politike privatnosti ili naših Uslova korišćenja.

Web lokacije trećih strana

Naša web lokacija može sadržati veze do web lokacija trećih strana. Kada kliknete na vezu ka bilo kojoj drugoj web lokaciji ili lokaciji, napustićete našu web lokaciju ili usluge i preći na drugu web lokaciju, a drugi entitet može od vas prikupljati lične podatke ili anonimne podatke. Mi nemamo kontrolu, ne pregledamo i nismo odgovorni za ove spoljne web lokacije ili njihov sadržaj. Imajte na umu da se uslovi ove Politike privatnosti ne odnose na ove spoljne web lokacije ili sadržaj niti na bilo koju kolekciju vaših ličnih podataka nakon što kliknete na veze do takvih spoljnih web lokacija. Savetujemo vam da pročitate politike privatnosti svake web stranice koju posetite. Veze do nezavisnih web lokacija ili lokacija služe za vašu udobnost i ne znače da podržavamo takve treće strane ili njihove proizvode, sadržaj ili web lokacije.

Vaš izbor u vezi sa informacijama

Imate nekoliko izbora u vezi sa korišćenjem informacija na našim Uslugama:

Izbori.

Nudimo vam izbore u vezi sa prikupljanjem, upotrebom i deljenjem vaših ličnih podataka. Povremeno ćemo vam slati biltene i e-mailove koji direktno promovišu upotrebu naših usluga. Kada od nas primate biltene ili promotivne komunikacije, možete naznačiti da želite da prestanete da primate dalje od nas i imat ćete priliku da se „odjavite“ prateći uputstva za odjavu koja su navedena u e-pošti koju dobijete ili tako što ćete nas direktno kontaktirati (molimo pogledajte kontakt podatke ispod). Uprkos navedenim postavkama e-pošte, možda ćemo vam poslati komunikaciju u vezi sa uslugom, uključujući obaveštenja o bilo kakvim ažuriranjima naših Uslova korišćenja ili Politike privatnosti.

Kolačići.

Ako u bilo kom trenutku odlučite da više ne želite da prihvatate kolačiće od naših Usluga ni u jednu od gore opisanih svrha, tada možete da naložite svom pregledaču, promenom njegovih podešavanja, da prestane da prihvata kolačiće ili da vas zatraži pre nego što prihvatite kolačić od web stranice koje posećujete. Pogledajte tehničke informacije pregledača. Međutim, ako ne prihvatite kolačiće, možda nećete moći da koristite sve delove Usluga ili sve funkcionalnosti Usluga.

Informacije otkrivene trećim licima.

Ova Politika privatnosti odnosi se samo na našu upotrebu i otkrivanje informacija koje prikupljamo od Usluga i / ili o Vama. Ako drugima otkrijete informacije ili nas ovlastite da to učinimo prema ovoj politici privatnosti, ograničenja upotrebe i otkrivanja sadržana u ovoj politici privatnosti neće se primenjivati ni na jednu treću stranu. Mi ne kontrolišemo politike privatnosti trećih lica, a vi ste podložni politikama privatnosti tih trećih strana tamo gde je to primenljivo.

Zahtevi za pristup i brisanje.

Ako se registrujete kao klijent kompanije Web Factory, možete ažurirati ili ispraviti vaše podatke ili u bilo kom trenutku izbrisati vaše podatke tako što ćete nas kontaktirati na office@webfactory.rs .

Kako delimo i otkrivamo vaše podatke

Možemo deliti sve kategorije ličnih podataka identifikovane u ovoj Politici privatnosti za naše operativne ili poslovne aktivnosti u svrhe kada je upotreba takvih ličnih podataka razumno neophodna i proporcionalna za postizanje svrhe zbog koje su prikupljeni ili za drugu operativnu ili poslovnu svrhu koja je kompatibilna sa kontekstom u kojem su lični podaci prikupljeni. Takve informacije možemo deliti sa sledećim kategorijama pravnih lica i trećim licima:

 • Provajderi.
 • Treće strane koje ste vi odredili.
 • Subjekt koji je deo restrukturiranja preduzeća, uključujući naslednika ili ustupioca.
 • Vladini entiteti.
 • Treće strane koje su uključene u pravnu istragu ili u zaštitu ili odbranu prava ili imovine Web factory-a ili korisnika Usluga; i / ili istražiti ili pomoći u sprečavanju bilo kakvog kršenja ili potencijalnog kršenja zakona, ove Politike privatnosti ili naših Uslova korišćenja.

Verifikacija

Da bismo zaštitili vašu privatnost i bezbednost, preduzimamo razumne korake da verifikujemo vaš identitet i zahteve pre nego što dodelimo prava gore.

Napomena o deci

Naše usluge nisu namenjene deci mlađoj od 16 godina, a deca mlađa od 16 godina nemaju pravo na korišćenje naših usluga. Ne prikupljamo i ne održavamo lične podatke od dece za koju zapravo znamo da je mlađa od 16 godina. Ako nam dete mlađe od 16 godina dostavi lične podatke i saznamo da su lični podaci deteta mlađeg od 16 godina, uzećemo korake za uklanjanje ličnih podataka iz naših baza podataka. Ako verujete da nam je dete mlađe od 16 godina obezbedilo lične podatke, kontaktirajte nas na office@webfactory.rs .

Kontakt informacije

Pozdravljamo vaše komentare ili pitanja u vezi sa ovom Politikom privatnosti. Možete nas kontaktirati na office@webfactory.rs .

Izmene ove Politike privatnosti

Ova Politika privatnosti podložna je povremenoj reviziji, a ako napravimo bilo kakve bitne promene u načinu na koji koristimo vaše lične podatke, obavestićemo vas slanjem e-pošte na poslednju adresu e-pošte koju ste nam dostavili i / ili vidljivim objavljivanjem obaveštenja promena na Uslugama i ažuriranje gore navedenog datuma „Poslednje ažuriranje“. Sve promene ove Politike privatnosti stupiće na snagu ne ranije od trideset (30) kalendarskih dana nakon što smo vam poslali obaveštenje putem e-pošte ili trideset (30) kalendarskih dana nakon objavljivanja obaveštenja o promenama na Uslugama. Ove promene će odmah stupiti na snagu za nove korisnike naše Usluge. Imajte na umu da ste u svakom trenutku odgovorni za ažuriranje svojih ličnih podataka kako biste nam pružili svoju najnoviju adresu e-pošte. U slučaju da poslednja adresa e-pošte koju ste nam naveli nije važeća ili iz bilo kog razloga nije u mogućnosti da vam dostavi gore opisano obaveštenje, naša porika e-pošte koja sadrži takvo obaveštenje predstavljaće efektivno obaveštenje o opisanim promenama u obaveštenju. Ako ne želite da dozvolite promene u korišćenju vaših ličnih podataka, morate nas obavestiti pre datuma stupanja na snagu promena da želite da deaktivirate svoje naloge kod nas. Neprekidna upotreba naših Usluga, nakon obaveštenja o takvim promenama, označava vaše priznavanje takvih promena i pristanak da se obavezujete uslovima i odredbama takvih promena.